Waarom een loopbaan-, stress- en burn-outcoach?

‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’
-Ramses Shaffy
Omdat werk zo belangrijk is, het ons kan maken of breken. Ik ben een eerlijke coach, gedreven en praktisch. Je kunt jezelf zijn, dromen of wensen met me delen, maar ik vertel je wel of ze haalbaar zijn.
Mijn loopbaan
Mijn grenzeloze nieuwsgierigheid naar motieven en drijfveren achter menselijk gedrag zijn de rode draad in mijn eigen loopbaan. Ik ben eind jaren tachtig gestart binnen de marketing en reclame om mensen in beweging te brengen in commerciële zin. Ik heb er een geweldige tijd gehad en veel geleerd. Tot op de dag van vandaag heb ik profijt van de daar opgedane kennis en ervaring en zet ik ze nu in tijdens de loopbaantrajecten die ik begeleid. Op de arbeidsmarkt draait het ook om vraag en aanbod. Als mens ben je weliswaar geen merk, maar je moet jezelf wel in de markt zetten.

Het in beweging brengen van mensen fascineerde me en ik ging werknemers en werkgevers koppelen en werd mobiliteitscoach en jobhunter. Al snel deed ik méér, ik maakte mensen bewust van hun talenten en hun mogelijkheden als een baan niet meer paste of verdween. Samen werken aan nieuw perspectief op basis van vaardigheden en werkervaring inspireerde me en dat doet het nog steeds. Ik wil het beste uit mensen halen in een altijd beweeglijke, veranderende arbeidsmarkt. Ik zag ook dat mensen serieuze klachten kunnen overhouden aan de manier waarop ze met hun werk omgaan of hoe het werk met hen omgaat. Ik ben mij om die reden gaan verdiepen in thema’s als (werk)stress en burn-out en werk nu al geruime tijd als stresspreventiecoach en counselor bij stressgerelateerde klachten.

Ik heb me door ervaring, trainingen en certificeringen steeds verder ontwikkeld en ben inmiddels een ervaren Noloc-gecertificeerde coach.