Kosten & Subsidie

Gratis loopbaanadvies en -coaching
Subsidie ‘Nederland leert door’
Voor werknemers, zzp’ers, zelfstandig ondernemers, flexwerkers en niet-werkenden
De overheid heeft vanaf 1 december 2020 een subsidie beschikbaar gesteld voor loopbaanadvies. Het doel van de subsidie is iedereen in Nederland, met en zonder vaste baan, meer inzicht te geven in persoonlijke ontwikkelkansen en loopbaanmogelijkheden. Daarnaast maakt een arbeidsmarktscan onderdeel uit van het traject. Neem gerust contact op wanneer je meer informatie wilt over wat deze subsidie jou kan opleveren.
Zakelijk
Stressbegeleiding en loopbaanbegeleiding worden regelmatig gefinancierd vanuit de organisatie. Bespreek de mogelijkheden met je leidinggevende. Wanneer je werkt als zzp’er kun je in veel gevallen de kosten voor coaching aftrekken van de inkomsten- en omzetbelasting. Kijk voor meer informatie op de site van de Belastingdienst.
Particulier
Coaching bij Loopbaanbegeleiding kun je als particulier aftrekken van de inkomstenbelasting. Het doel van de coaching moet dan zijn: het vergroten van effectiviteit en ontwikkeling in werk en/of loopbaan. Kijk voor meer informatie op de site van de Belastingdienst.
Verhindering en annuleren
Ben je verhinderd, dan kun je uiterlijk tot 24 uur vóór je afspraak (per mail) annuleren of een nieuwe afspraak plannen. Bij niet afzeggen of het annuleren van je afspraak binnen 24 uur wordt de gereserveerde consulttijd in rekening gebracht. Hiervan ontvang je een factuur in de mail.