OVER MIJ

“Ik wil er samen met jou alles aan doen om voor jou het resultaat te bereiken dat recht doet aan wie je bent, je talent en je ervaring.”

‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’ -Ramses Shaffy

Mensen inspireren mij, ik vind ons een heel bijzonder soort. Ik vind ons op ons mooist wanneer we trots en vanuit passie iets neerzetten. Helaas is dat niet altijd het geval. 

Hoe het toch komt dat we vaak werk hebben en een leven leiden dat geen recht doen aan wie we zijn en hoe dit te buigen; zijn onderwerpen waar je samen met mij gedurende de trajecten mee aan de slag gaat.

Mijn grenzeloze nieuwsgierigheid naar motieven en drijfveren achter ons gedrag zijn de rode draad in mijn eigen loopbaan. En wat heeft geleid tot een zeer diverse carrière. Ik ben inmiddels al zo’n kleine 25 jaar werkzaam in de begeleiding en al zo’n 10 jaar als o.a. loopbaancoach en stress- en burn-out coach voor diverse ministeries, bedrijven en particulieren.

De trajecten die ik begeleid gaan verder dan het opnieuw in elkaar knutselen van een hip cv, omdat je serieus aan de slag met jouw persoonlijke vraagstukken en dilemma’s rondom; persoonlijke ontwikkeling, vertrouwen in jezelf, grenzen stellen, het vinden van balans, en het vinden van jouw drijfveren en talenten.
Kortom ik ondersteun je bij het (terug) vinden van jouw eigen unieke zijn. Waarna we de opgedane inzichten praktisch gaan vertalen naar het leven dat daarbij past en je kunt gaan doen waarvoor je gemaakt bent. En daar hoort werk bij, werk is immers zo veel meer dan alleen de kost verdienen.

Aangesloten bij, opleiding en certificering

Noloc erkend loopbaanprofessional.

Aangesloten bij de NBVH | Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten

In het bezit van een geldige PSBK | Medische Basiskennis & Psychosociale Basiskennis

Erkend Trancetherapeut | TranceArt Den Haag

Dynamisch coachen bij stress en burn-out | Europees Instituut de Baak

licentiehouder Werkenergieanalyse

NLP

Voice dialogue | TranceArt Den Haag

Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional | Academie voor arbeidsmarktcommunicatie

gecertificeerd en aangesloten bij

Noloc logo
Werk Energie Analyse
NBVH nederlandse beroepsvereniging voor hypnotherapeutem

Contact

Coachhuis Den Haag

Raamweg 4 Den Haag

telefoon: 06-54342339

sabine@drishticoaching.nl

Scroll to Top